Casal d'Estiu'23

 

Enguany el casal d'estiu de Gatzara començarà el dia 26 de juny i durarà fins al 28 de juliol, i hi podran participar tots els infants a partir de P3 fins a 6è! Tot i això, si hi ha algun jove d'ESO que també està interessat/da, no dubteu a comunicar-ho als de Gatzara, ja que estan intentant crear un nou concepte de campus de jove amb activitats alternatives per a més joves.

El Casal es durà a terme a l'Escola de l'Estany i l'horari serà de 9h-13h, amb acollides gratuïtes per totes les famílies que ho necessitin de 8:30h-9h i de 13h-13:30h. Si hi ha demanda suficient, s'oferirà servei de menjador amb carmanyola o amb càtering, amb una ampliació horària fins a les 15h i amb un cost extra d'entre 5 i 7€.

El centre d'interès d'enguany, que s'expressarà de diferents maneres en funció de les diferents edats, serà conèixer la Cultura de la Pau, i tot el que podem fer per a viure en un món millor envoltats de valors i emocions. Sembla que els colors dels Nilais del Regne dels Núvols han desaparegut i amb ells els valors, haurem d'aconseguir recuperar-los tots!

Aquest centre d'interès es treballarà a partir dels, renovats, 5 pilars de Gatzara: JOCS I ESPORTS, NATURA I ENTORN, EDUCACIÓ EMOCIONAL, CREATIVITAT i LLENGÜES I CULTURA, amb PISCINA, BICICLETADA, ADORMIDES, SORTIDES ESPECIALS i com sempre, amanit amb els personatges del Regne dels Núvols.

Les activitats i sortides especials que es podran realitzar són:

- 2a setmana: ACAMPADA TANEMAS I LEMÈRIGS

Dijous al matí, tots els Lemèrigs de la comarca es reuniran de bon matí per fer una petita ruta i acabar la jornada amb una acampada a un poble del Moianès! Però no dormiran sols, ja que tots els Tanemas també d'arreu de la comarca, hi aniran a partir de la tarda per compartir, entre tots i totes, la nit més esperada, fent cohesió, adquirint autonomia, gaudint de la natura i coneixent a altres nens i nenes!
Els Likis i Kanaks, faran adormida, de dijous a divendres, cada grup en el seu recinte de casal (no hi ha desplaçament a cap poble).

- 4a setmana: Els grups de Likis i Kanaks (P3-1r) es desplaçaran a Moià per fer de manera conjunta una festa aquàtica amb concert, escuma i molt més! D'aquesta manera fent noves amistats i adquirint nous aprenentatges! Per altra banda, tots els grups de Tanemas i Lemèrigs (2n-6è) aniran a WaterWorld, passant una jornada també d'aigua i diversió!

-5a setmana: Cada poble Gatzara, farà la seva adormida amb tot el casal (des dels Likis fins als Lemèrigs) a l'espai del recinte del casal, per tancar així el centre d'interès i fer una cloenda d'un estiu Gatzara com cal!

INSCRIPCIONS  I PREU 

Les inscripcions estaran obertes a partir del dia 1 de maig, sense tancament. Per tant, us podreu apuntar al casal durant tot l'estiu, tot i això, en inscripcions i/o ampliacions realitzades més enllà del 9 de juny s'hi afegirà un 10% al preu final.

Enguany, seran de manera telemàtica, però si hi ha alguna família que pot tenir dificultats, que no dubti a posar-se en contacte amb Gatzara mitjançant: gatzara@femgatzara.cat o 644930878, i buscaran la solució.

Si les voleu fer de forma telemàtica, cliqueu aquest enllaç.
En cas de voler-la fer de forma presencial, concerteu cita prèvia.

DOCUMENTACIÓ A ENTREGAR:
– Document autorització
– Comprovant de pagament
– Fotocòpia CatSalut
– Fotocòpia DNI/NIE/Passaport. En cas que l’infant no en tingui s’haurà d’aportar el de la mare/pare/tutora o llibre de família
– Fotocòpia carnet família nombrosa o monoparental
– Recepta mèdica en cas d’haver d’administrar algun medicament a l’infant


Pel que fa al preu del casal, com sempre, si hi ha alguna família que preveu tenir possibles dificultats econòmiques per pagar el casal que es posi en contacte amb ells. 

Preus a l'Estany (les quotes del Casal es veuen reduïdes, gràcies a la col·laboració de l'ajuntament):

Per fer la gestió el més simple possible, us demanem un primer pagament seguint la Taula que us ensenyem a continuació.


 

I un segon pagament que us anunciaran la primera setmana de Casal, i que tindrà un import o un altre en funció del repartiment de l'ajut entre tots els infants inscrits al Casal. 

Imatges

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 09-05-2023 10:08